【实景】同进君望

设计师 李盛武首席设计师
楼盘 同进君望
风格 现代风格
面积 200-300m²
扫码咨询
我家这样装
作品信息

项   目   |   Project:同进君望

面   积   |   Square Meters:200㎡

风   格   |   Style: 现代

设   计   |   Designer :施洛华设计

设计师   |   Designer:李盛武



清一生重,不过饱餐与被爱。一生所求,不过温暖与良人。前路再难,也不畏不弃。因为,我们每个人都应成为那不被生活琐碎绊倒的勇敢骑士。

——设计师说



本案整体色调大致是黑,灰,原木三色,黑色神秘沉稳,灰色优雅大气,展现出**线条感的视觉效果。温暖的木饰面、柔和的乳胶漆,运用于现代空间,质朴之中营造了一种现代时尚的感受,为空间增添了一缕素雅。


“少即是多,简洁即是丰富。”

"Less is more, simplicity is richness."



客厅   |   Living Room

DSCF8443.jpg


DSCF8432.jpg


白色大理石与木饰面暗门融为一体,显得简洁明了又时尚大气。复古棕色的沙发加上一些金属色饰品的点缀,更增加了空间的视觉美感。


marble and wood veneer concealed door are integrated, which is concise and fashionable. The sofa of retro Brown adds adornment of a few metallic color adornment, increased visual aesthetic feeling of space even more.


DSCF8461.jpg


黑色大理石地台与灰色的饰面材质再加上灯带的若隐若现,营造轻盈有层次的空间感。


The black marble terrace and gray facing material, plus the looming light belt, create a light and layered space.



餐厅   |   Dining Room

DSCF8455.jpg


DSCF8460.jpg


DSCF8457.jpg


设计上让餐厅、书房学习区域“单飞却不解散”,看似有隔断,却隔而不断。


空间之间有联系,又独立存在。浅色餐边柜与玻璃柜门相结合,表达出空间的层次通透感。


Space is connected and independent. Light color Dining cabinet and glass cabinet door are combined to express the level of space permeability.



卧室   |   Bedroom

DSCF8471.jpg


DSCF8463.jpg


米灰色的硬包与木饰面的墙板、暖棕色的床营造出淡雅舒适的空间情绪,简单有质感。


Beige hard bag and wood facing wallboard, warm brown bed camp create elegant and comfortable space mood, simple and texture.



DSCF8475.jpg


浅色硬包床头背景,透过半隐的轻纱,影影绰绰,为空间铺上一层朦胧的诗意美。


Light color hard bag bedside background, through the semi hidden gossamer, shadowy, paving a layer of hazy poetic beauty for the space.



书房   |   Study

DSCF8476.jpg


单独的小空间为屋主提供了一个安静工作或阅读的地方,浅灰色的墙面也让空间显得更加的安逸。


The individual small space provides a quiet place for the owner to work or read. The light gray wall also makes the space more comfortable.




衣帽间   |   Cloakroom

DSCF8450.jpg


全透明移门是满满的现代感,黑色的线条元素与素色墙面完美呼应。


The study room is also relatively spacious, the perfect integration of various functional spaces, full use of light, and the integration of space, forming a corner of a highly functional space plan.